Ant grilio parūkyta bulvė

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ant grilio parūkyta bulvė
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Ant grilio parūkyta bulvė
Ant grilio parūkyta bulvė
Autorius apie receptą: Jei ieškote puikaus garnyro, kurį būtų galima tiekti prie įvairių šaltų sriubų, šios bulvės puikiai tam tinka. Jei norite, galite išbandyti ir Jei ieškote puikaus garnyro, kurį būtų galima tiekti prie įvairių šaltų sriubų, šios bulvės puikiai tam tinka. Jei norite, galite išbandyti ir duonos skrebutį su žalumynais. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai bulvių (jaunų, šviežių, mažų)
1 pundelis žalumynų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulvių galai nupjaunami, bulvės perpjaunamos pusiau.
2.
Sudedamos į indą, pašlakstoma aliejumi, pabarstomos druska, smulkintais žalumynais.
3.
Kepamos kepsinėje 100 - 120 temperatūroje apie 20 minučių arba įkaitintoje iki 240 C laipsnių temperatūros orkaitėje iki 7 minučių.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital