Duoniukai skrudinti orkaitėje

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Duoniukai skrudinti orkaitėje
Duoniukai skrudinti orkaitėje
Duoniukai skrudinti orkaitėje
Duoniukai skrudinti orkaitėje
Duoniukai skrudinti orkaitėje
Autorius apie receptą: Traškios plonos duonos riekelės. Traškios plonos duonos riekelės. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas duonos
4 šaukštai aliejaus
pagal poreikį česnako (tarkuoto)
pagal poreikį paprikos miltelių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį svogūnų laiškų (džiovintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Naudojau šviesią naminę duoną. Galima ir plikytą. Kai užsilieka neraikytos kepalėlis, jį pjaustau plonomis riekelėmis. Susmulkinu norimo dydžio gabalėliais.
2.
Sudedu duoną į maišelį. Beriu druskos, paprikos miltelių, česnako tarkuoto, džiovintų svogūnų laiškų. Galite naudoti savo pasirinktus prieskonius, žoleles. Įpilti aliejaus tiek, kad duona neplauktų, bet pasiteptų ant kiekvienos riekelės. Užrišti maišelį su duona ir prieskoniais, gerai viska kartu sumaišyti.
3.
Duoną paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, pora kartu pamaišyti šaukštu, kad visi gabalėliai apskrustų. Man labiau patinka nevisiškai traški duona, tokia lyg guminė, todėl iš karto ištraukiu iš orkaitės skardą. Jei norisi traškios, palikti išjungtoje orkaitėje dar šiek tiek padžiūti.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital