Dryžuotas pyragas Zebriukas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Dryžuotas pyragas Zebriukas
Autorius apie receptą: "Zebriukas" - lengvai gaminamas ir labai skanus. "Zebriukas" - lengvai gaminamas ir labai skanus. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 mililitrų kefyro
230 gramų kvietinių miltų
180 gramų manų kruopų
180 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų aliejaus
50 gramų kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
5 gramai prieskonių (tinkančių saldumynams)
Papildomai:
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį suberti cukrų, druską, išmaišyti. Pilti kefyrą, išmaišyti. Palikti 30 minučių, kad išbrinktų manų kruopos.
2.
Į dubenį su paruošta tešla pilti aliejų, išmaišyti, įmušti kiaušinius, vėl išmaišyti, įsijoti 180 gramų miltų su kepimo milteliais. Išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Paruoštą tešlą apdalinti į dvi lygias dalis. Į vienos tešlos dalį suberti 50 gramų miltų, permaišyti. Į kitą tešlos dalį suberti kakavą, gerai išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais, miltų perteklių išberti. Į vidurį dėti 2 šaukštus tešlos su kakava, tuomet 2 šaukštus baltos tešlos, tuomet vėl 2 šaukštus tešlos su kakava, 2 šaukštus baltos tešlos ir taip sluoksniuoti iki kol neliks masės.
5.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital