Drėgnas varškės pyragas be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Drėgnas varškės pyragas be kvietinių miltų
Drėgnas varškės pyragas be kvietinių miltų
Drėgnas varškės pyragas be kvietinių miltų
Drėgnas varškės pyragas be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Paprastas, labai skanus ir sveikas pyragas. Kažkas tarp sūrio pyrago ir varškės apkepo. Skanu valgyti su mėgstamomis uogomis, grietinėlės padažu, ledais ar tiesiog vieną. Paprastas, labai skanus ir sveikas pyragas. Kažkas tarp sūrio pyrago ir varškės apkepo. Skanu valgyti su mėgstamomis uogomis, grietinėlės padažu, ledais ar tiesiog vieną. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų varškės
50 gramų kokoso drožlių
40 gramų ryžių miltų
30 gramų saldiklio (tinka medus, agavų, klevų sirupas, nerafinuotas cukrus)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Viršui:
3 vienetai kiaušinių
260 gramų varškės
250 gramų rikotos sūrio
70 gramų saldiklio (tinka medus, agavų, klevų sirupas, nerafinuotas cukrus)
60 gramų ryžių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui į dubenį įmušti kiaušinius, sudėti varškę, berti kokosų drožles, dėti saldiklį, berti kepimo miltelius ir ryžių miltus, gerai išmaišyti.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą masę.
3.
Viršui į dubenį įmušti kiaušinius, dėti rikotos sūrį, gerai išplakti, tuomet sudėti varškę, berti miltus, dėti saldiklį, išmaišyti ir supilti ant paruošto pagrindo.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Laima
2024-03-07 16:08
Kuom galima pakeisti ryziu miltus, gal butu gerai kvietiniai ar migdoliniai ? Aciu ATSAKYTI
Aistė
2024-03-08 16:53
Galima, tikrai nesugadins kvietiniai miltai. ATSAKYTI
Ineta
2023-03-02 17:36
Kada rekomenduotumėte valgyti šį pyragą? Tik ką iškeptą? Ar skanus sekančią dieną, atvėsęs? ATSAKYTI
Laura
2024-03-08 16:54
Skanus ir šiltas, ir atvėsęs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital