Drėgnas varškės keksas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Drėgnas varškės keksas su uogomis
Drėgnas varškės keksas su uogomis
Drėgnas varškės keksas su uogomis
Drėgnas varškės keksas su uogomis
Drėgnas varškės keksas su uogomis
Autorius apie receptą: Keksas išties gavosi didelis, iškart net viso ir nesuvalgėme, tačiau drąsiai galiu pasakyti, kad net ir sekančią dieną jis labai gardus, gal net gardesnis ir visiškai Keksas išties gavosi didelis, iškart net viso ir nesuvalgėme, tačiau drąsiai galiu pasakyti, kad net ir sekančią dieną jis labai gardus, gal net gardesnis ir visiškai nesukietėja. Beje, galite kepti du mažesnius keksus arba mažus keksiukus, tuomet kepimo laikas bus kiek trumpesnis. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų kvietinių miltų
360 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų razinų (arba džiovintų spanguolių)
125 gramai jogurto, natūralaus (arba grietinės)
100 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu.
2.
Į kitą dubenį dėti varškę, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos tekstūros.
3.
Į kiaušinių ir cukraus plakinį įmaišyti varškę, dėti minkštą sviestą, jogurtą, berti druską ir išmaišyti iki vientisos masės.
4.
Į paruoštą masę berti persijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti.
5.
Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, nusausinti.
6.
Ant razinų berti šaukštą miltų, jas apvolioti ir suberti į masę, išmaišyti, masė turi būti pakankamai tiršta.
7.
Kepimo indą sutepti sviestu (galite tiesti kepimo popierių) ir sudėti masę.
8.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje kiek daugiau nei 1 valandą (ar iškepęs keksas tikrinkite mediniu pagaliuku).
9.
Atvėsusį keksą pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital