Drėgnas varškės apkepas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Drėgnas varškės apkepas
Drėgnas varškės apkepas
Drėgnas varškės apkepas
Autorius apie receptą: Šiandien labai lengvai, greitai ir paprastai... Varškės apkepas. Seniai kepant varškės apkepą atsisakiau dėti manų kruopų. Jas keičiu keliais šaukštais miltų ( Šiandien labai lengvai, greitai ir paprastai... Varškės apkepas. Seniai kepant varškės apkepą atsisakiau dėti manų kruopų. Jas keičiu keliais šaukštais miltų ( kvietiniais avižiniais ar kt.). Ir iškepa puikiausias varškės apkepas, o jei iškepęs kiek ir sukrenta, nesuku galvos, nes skonis nuo to visai nenukenčia. Varškės apkepo "cinkelis" yra varškės konsistencija, jo tekstūra, kuri ir suteikia apkepui tobulą skonį. Visą seką, kaip pagaminti gardų varškės apkepą, rasite recepte. Tad skaitykite atidžiai ir nuosekliai. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų varškės 9%
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės (arba jogurto)
3 šaukštai kvietinių miltų (arba 2 šaukštų avižinių miltų)
2 šaukštai cukraus (arba banano)
1 šlakelis aliejaus
pagal poreikį šilauogių (arba džiovintų vaisių, kitų uogų, nebūtina)
pagal poreikį migdolų drožlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, grietinę, įmušti kiaušinius, berti cukrų ir sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos kreminės tekstūros. Į masę suberi miltus ir išmaišyti. Galite į masę įdėti šilauogių ar džiovintų vaisių.
2.
Kepimo indelius sutepti aliejumi ir supilti paruoštą masę.
3.
Ant viršaus sudėti šilauoges ir užbarstyti migdolų drožlių.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 - 40 minučių.
5.
Valgyti tinka tiek su grietine, tiek su šviežiai trintomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital