Drėgnas šokoladinis pyragas su uogomis

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Drėgnas ir labai skanus šokoladinis pyragas. Paprastai jį kepu su šaldytomis vyšniomis be kauliukų arba avietėmis, o jei uogų neturių - jų tiesiog nededu. Labai svarbu - pyragą Drėgnas ir labai skanus šokoladinis pyragas. Paprastai jį kepu su šaldytomis vyšniomis be kauliukų arba avietėmis, o jei uogų neturių - jų tiesiog nededu. Labai svarbu - pyragą pjaustyti tik visiškai atvėsintą! (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų juodojo šokolado
5 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto
200 gramų miltų
180 gramų cukraus
2 saujos šaldytų vyšnių (arba aviečių ar kitų uogų)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladą sulaužyti smulkesnėmis plytelėmis, sviestą supjaustyti kubeliais ir sudėti į dubenį. Pastatyti ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad vanduo neliestų dubens dugno - daryti graų vonelę. Maišyti šokoladą su sviestu, kol ištirps. Palikti atvėsti.
2.
Kiaušinius lengvai šakute išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su atvėsusia šokolado mase. Įsijoti miltus ir kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų. Atsargiai įmaišyti uogas.
3.
Pilti į kepimo popieriumi išklotą formą (kepiau 20*20 cm kvadratinėje formoje). Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
4.
Pyragą pjaustyti tik visiškai atvėsusį.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital