Drėgnas šokoladinis pyragas su uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Drėgnas šokoladinis pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Maloniai drėgnas, labai skanus ir greitai paruošiamas. Į masę galima dėti vyšnių ar kitą mėgstamą uogienę. Maloniai drėgnas, labai skanus ir greitai paruošiamas. Į masę galima dėti vyšnių ar kitą mėgstamą uogienę. Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
270 gramų cukraus
250 gramų kepinių margarino
220 gramų kvietinių miltų
8 šaukštai kefyro
7 šaukštai vandens
4 šaukštai kiaušinių
3 šaukštai kakavos
1 šaukštas grietinės
3 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal skonį uogienės (naudojau vyšnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą berti cukrų, dėti margariną, berti kakavą, pilti vandenį, nuolat maišant užvirti ir pavirti kelias minutes. Atidėti apie 10 šaukštų paruoštos masės pyrago aptepimui.
2.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
3.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standumo.
4.
Į dubenį berti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti. Supilti likusią šokoladinę masę, pilti kefyrą, dėti grietinę, dėti kiaušinių trynius, išmaišyti. Atsargiai sudėti baltymus ir atsargiai išmaišyti.
5.
Kepimo formą ištepti margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais, supilti pusę paruoštos masės, dėti vyšnių uogienę ir supilti likusią tešlą.
6.
Kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 40 min.
7.
Iškepusį pyragą užpilti likusia šokolado mase.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital