Drėgnas moliūgo keksas pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Moliūgų keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų miltų
250 gramų moliūgų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
180 gramų aliejaus
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir druska iki baltų putų, supilkite aliejų, išmaišykite. Sudėkite smulkiai tarkuotą moliūgą ir išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Į tešlą įsijoti miltus su kepimo milteliais, krakmolu ir permaišyti tešlą, kol neliks sausų gumuliukų.
3.
Supilkite tešlą į kekso formą ir kepkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jurga
2020-05-01 14:30
Ačiū už receptą. Puikus! ATSAKYTI
A
2020-02-02 14:05
Tobulas!!! Labai skanu, aš dar biški imbiero malto įdėjau, tai man kažkas tokio.. Mmmm ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital