Didkepsnis su keptomis daržovėmis pagal Gian Luca

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Didkepsnis su keptomis daržovėmis pagal Gian Luca
Didkepsnis su keptomis daržovėmis pagal Gian Luca
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos didkepsnių
100 gramų sviesto
2 vienetai pomidorų
2 vienetai agurkų
1 vienetas paprikos
1 vienetas cukinijų
1 vienetas baklažanų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį mėtų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus (naudojau Extra virgin)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Prieš gaminant, bent pusvalandį mėsą palaikykite kambario temperatūroje.
2.
Tuo metu pasiruoškite daržoves - supjaustykite papriką, cukiniją ir baklažaną. Griežinėlius dėkite ant grilio ir apkepkite iš abiejų pusių.
3.
Paruoškite salotas - supjaustykite agurkus ir pomidorus, pilkite alyvuogių aliejaus bei įdėkite druskos, pipirų, mėtos.
4.
Pasiruoškite mėsą: nusausinkite ją iš abiejų pusių. Ant grilio dėkite sviestą ir leiskite jam išsilydyti. Ant sviesto dėkite mėsą. Apkepkite ją iš vienos pusės apie 2 minutes, prieš verčiant į kitą pusę, ant viršaus užpilkite išsilydžiusio sviesto. Kepkite dar 2 minutes. Prieš pabaigą, vėl apliekite sviestu.
5.
Jeigu norite pilnai kepto steiko, galite jį kepti tik keptuvėje po 4 min, iš abiejų pusių. Arba pabaigti orkaitėje iki tol, kol mėsos temperatūra bus 60 C laipsnių.
6.
Dėkite mėsą į lėkštę, berkite druskos, pipirų ir užpilkite extra virgin alyvuogių aliejaus. Valgykite kartu su daržovėmis.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital