Dešrelių ir bananų „pabaisiukai“ Helovinui

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Dešrelių ir bananų „pabaisiukai“ Helovinui
Dešrelių ir bananų „pabaisiukai“ Helovinui
Dešrelių ir bananų „pabaisiukai“ Helovinui
Dešrelių ir bananų „pabaisiukai“ Helovinui
Autorius apie receptą: Puikiai tiks užkandžiams, o ir pradžiuginsite mažuosius ar draugus! Paruošti nesunku, o pavyksta skaniai ir sužavės kiekvieną. Puikiai tiks užkandžiams, o ir pradžiuginsite mažuosius ar draugus! Paruošti nesunku, o pavyksta skaniai ir sužavės kiekvieną. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
pagal poreikį bananų
pagal poreikį dešrelių
100 gramų šokolado
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos (naudojau su rozmarinu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustome plonomis juostelėmis.
2.
Kiekvieną dešrelę apvyniojame tešlos juostelėmis kaip mumijas. Tuomet tą patį padaryti su bananais, juos perpjauti pusiau, kad būtų trumpesni, ant banano dėti šokolado ir tuomet apvynioti tešla.
3.
Pabaisiukus guldome ant kepimo popieriaus, patepame kiaušiniu ir pagardiname rozmarinų druska.
4.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 15-18 minučių.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital