Daugiaryžis (Risotto)

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Daugiaryžis (Risotto)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
0,5 a. š. druskos
juodieji pipirai
2 v. š. šalavijų
1 skiltelė česnako
100ml balto vyno
200 g ryžių
50 g Parmezano sūrio
600 ml vištienos sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejuje pakepti svogūnus ir česnakus. Pabarstyti druska ir pipirais. Sudėkite ryžius, užpilkite sultiniu ir troškinkite. Likus 10 min iki virimo galo supilkite vyną, dar troškinkite. Baigus troškinti ryžiams uždėkite tarkuoto sūrio.
AUTORIUS: Evelina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital