Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Daržovių troškinys su paukštiena ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Vėstant orams, troškinys tikras malonumas. Šildantis ir sotus patiekalas šaltu oru yra pats tinkamiausias maistas. Šis skanus troškinys - laisvė fantazijai. Į šį troškinį Vėstant orams, troškinys tikras malonumas. Šildantis ir sotus patiekalas šaltu oru yra pats tinkamiausias maistas. Šis skanus troškinys - laisvė fantazijai. Į šį troškinį galima dėti ką tik turite. Skanu bus visaip. Siūlau išbandyti ir įvertinti. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas paukštienos (naudojau ančiukų kulšeles)
400 mililitrų sultinio
250 gramų pievagrybių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
50 gramų sviesto
2 šaukštai miltų
2 šaukštai grietinės (riebios)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis ciberžolės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį prieskoninių žolelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ančių kulšeles nukauliname, dalį riebalų pašaliname ir supjaustome gabaliukais. Dedame žolelių, pipirų, įspaudžiame 2 skilteles česnako ir išmaišome. Paliekame pastovėti. Druskos dabar nedėkite. Kaulus pasilikite, bus sriubai.
2.
Svogūną, morką, pievagrybius supjaustome ir pakepiname su puse sviesto, vėliau įpilame vandens ir patroškiname. Kepinti, iki daržovės suminkštės, ant vidutinės kaitros. Įdėjau šaukštelį ciberžolės. Kepinimo pabaigoje dėkite smulkintus krapus ir nukelkite nuo kaitros. Atidėkite į šoną.
3.
Antienos gabaliukus apvoliokite pusėje miltų ir apkepinkite įkaitintame aliejuje iki apskrudimo.
4.
Sausoje keptuvėje pakepinkite likusius miltus, dėkite likusį sviestą ir ištrinkite iki košelės. Po truputį pilkite sultinį, berkite druskos, pipirų ir maišykite, iki pradės tirštėti. Dėkite grietinę.
5.
Į troškintuvą dėkite mėsą ir užpilkite padažu. Troškinkite iki mėsa suminkštės. Ragaukite. Man pakako 15 min. Į troškinimo pabaigą dėkite daržoves, išmaišykite ir ragaukite.
6.
Tiekiame su virtomis bulvėmis, bulvių koše ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus !!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital