Daržovių fajitos morkų tortilijose

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Daržovių fajitos morkų tortilijose
Autorius apie receptą: Ryškios tortilijos įdarytos daržovėmis – šventė akims ir daug vitaminų bei skaidulų kūnui. Ryškios tortilijos įdarytos daržovėmis – šventė akims ir daug vitaminų bei skaidulų kūnui. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Įdarui:
3 vienetai portabello grybų
200 gramų smidrų
150 gramų morkų
50 gramų sviesto
50 mililitrų vandens
28 gramai fajita prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria)
Papildomai:
0.5 vieneto ananasų
230 gramų salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojome Santa Maria)
200 mililitrų gvakamolės
150 gramų salotų (įvairių mėgstamų)
6 vienetai tortilijos su morkomis (naudojome Santa Maria)
Papuošimui:
pagal skonį saulėgrąžų daigai
pagal skonį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite svieste karštoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
2.
Nulupkite ir supjaustykite morkas.
3.
Į keptuvę šalia grybų dėkite morkas ir smidrus, dar šiek tiek pakepinkite.
4.
Supilkite prieskonių mišinį ir sudėkite pjaustytus ananasus. Viską išmaišykite, įpilkite vandens ir šiek tiek pakepkite.
5.
Pašildykite tortilijas pagal nurodymus ant pakuotės. Dėkite paruoštą daržovių įdarą ant tortilijų kartu su salotomis, gvakamole ir salsa.
6.
Tortilijas sulankstykite, papuoškite saulėgrąžų ūgliais ir šviežia kalendra.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital