Daržovių blynai su varškės padažu ir lašiša

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Daržovių blynai su varškės padažu ir lašiša
Daržovių blynai su varškės padažu ir lašiša
Daržovių blynai su varškės padažu ir lašiša
Daržovių blynai su varškės padažu ir lašiša
Autorius apie receptą: Turbūt nieko nestebina traškūs bulvių šiaudelių blynai su varškę ir lašiša. Tačiau šis bulvių-morkų-burokėlių trio užburs tiek skoniu, tiek spalvomis. Turbūt nieko nestebina traškūs bulvių šiaudelių blynai su varškę ir lašiša. Tačiau šis bulvių-morkų-burokėlių trio užburs tiek skoniu, tiek spalvomis. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų rūkytos lašišos filė
150 gramų varškės 9%
1 vienetas citrinų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės (10-15 proc. riebumo)
pagal poreikį daigų (česnakų)
pagal skonį druskos
Blyneliams:
12 vienetų bulvių (vidutinio dydžio)
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
3 vienetai burokėlių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių
pagal poreikį krapų (smulkintų)
pagal poreikį aliejaus (tinkamas kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskuskite bulves ir morkas, nulupkite burokėlius ir sutarkuokite plonais šiaudeliais. Nuspauskite sulčių perteklių.
2.
Sumaišykite daržoves su kiaušiniais, šviežiais kapotais krapais ir pagardinkite pagal skonį druska bei pipirais.
3.
Įkaitinkite aliejų ir šaukštais formuokite vienodus blynelius. Iš pradžių apskrudinkite ant didesnės ugnies, o pabaikite kepti ant mažesnės - vidus bus minkštas, o išorė traški.
4.
Rūkytą lašišos file supjaustykite mažais kubeliais, įspauskite citrinos sultis ir įtarkuokite citrinos žievelę. Palikite pasimarinuoti.
5.
Varškę išmaišykite su majonezu ir grietine iki vientisos kreminės konsistencijos masės, pagal skonį pagardinkite druska.
6.
Blynelį aptepkite varškės kremu, uždėkite antrą blynelį, tada sudėkite sluoksnį lašišos, uždėkite trečią blynelį ir papuoškite varškės kremu, lašiša bei česnako daigais.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital