Daniškas ryžių pudingas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Daniškas ryžių pudingas
Daniškas ryžių pudingas
Daniškas ryžių pudingas
Daniškas ryžių pudingas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l pieno
1 stiklinė trumpagrūdžių ryžių
1 nepilnas šaukštelis druskos
300 ml 35% grietinės
25 g migdolų
1 - 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
vyšnių uogienė be kauliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti ryžius ir pieną. Užvirinti. Įdėti druskos ir virti 40 - 45 min. dažnai pamaisant, ant silpnos ugnies. Išvirus dėti porai valandų į šaldytuvą, kad visiškai atvestų. Migdolus įdėti į puoduką, užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti apie 1 min. Nulupti luobelę ir susmulkinti. Grietinėlę išplakti, baigiant plakt įmaišyti vanilę. Į atvėsusius ryžius suberti migdolus, supiltigrietinėlę ir viską išmaišyti. Pašildyti uogienę. Į desertinius indelius dėti ryžių pudingą ir užpilti šilta uogiene. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Ziviliukas
2011-05-30 19:47
Nuostabus desertas!!Neimanoma jo nemegti.Super!!! ATSAKYTI
sandra
2010-12-20 19:25
bandyk pagal si recepta, as ji gavusi ir vienos danes, tai tikras receptukas ATSAKYTI
INga
2010-12-16 19:37
SI deserta valgai ir negali atsivalgyti, kaip jis man patinka, dieviskas :-); tik gaila pati tokio nemoku padaryti koki patys danai pagamina, ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital