Cukinijų blyneliai su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų blyneliai su lašiša
Autorius apie receptą: Gardiems pietums - cukinijų blyneliai su lašiša ir varške. Gardiems pietums - cukinijų blyneliai su lašiša ir varške. Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijų (didesnės arba 2 mažų)
3 vienetai kiaušinių
180 gramų varškės
100 gramų rūkytos lašišos filė
3 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti, berti druską, prieskonius. Išmaišyti ir palikti iki kol atsiras skysčio. Tuomet skystį nupilti, gerai nusunkti cukinijas.
2.
Į dubenį su cukinijomis sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir išmaišyti. Tešla neturi būti kieta, bet neturi ir varvėti.
3.
Lašišą pasmulkinti.
4.
Keptuvę įkaitinti, įpilti aliejaus, dėti šaukštą masės, gabalėlį lašišos ir dar šiek tiek cukinijų masės, kad uždengtų lašišą. Kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki kol iškeps ir apskrus. Tiekiau su grietine ir česnaku, bei pomidorais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital