Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | krevečių (naudojau šaldytas nevirtas, bet tinka ir apvirtos) |
1 vienetas | prancūziško batono |
100 gramų | pelėsinio sūrio (naudojau VILVI Memel blue) |
100 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Memel Prussia) |
1 vienetas | svogūnų |
1 vienetas | salierų stiebų (nebūtina) |
3 skiltelės | česnako |
2 šaukštai | lydyto sūrelio (nebūtina, bet dar skaniau su juo, naudojau Memel Blue su saulėje džiovintais pomidorais) |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |
0.5 šaukštelio | cajun prieskinių mišinio (arba po truputį aitrios ir rūkytos arba saldžios paprikos miltelių) |
pagal skonį | druskos |