Citrinpipiriais gardinta lašiša

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Citrinpipiriais gardinta lašiša
Autorius apie receptą: Citrina ir juodieji pipirai pakylėjo lašišą iki naujų aukštumų! Citrina ir juodieji pipirai pakylėjo lašišą iki naujų aukštumų! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišos filė (padalintos į 4 dalis po 150 g (apytikriai))
200 gramų žirnių (cukrinių)
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 šaukštas citrinpipirių (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
Padažui:
200 mililitrų grietinės (arba natūralaus jogurto)
2 šaukštai citrinpipirių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2.
Aptepkite lašišą aliejumi ir įdėkite į karščiui atsparų indą.
3.
Pagardinkite lašišą citrinpipiriais ir kepkite 10 min. orkaitėje.
4.
Ištraukę apibarstykite šviežiais krapais.
5.
Sudėkite visus padažo ingredientus į dubenį ir gerai išmaišykite.
6.
Pripilkite daugiau nei pusę puodo vandens, įberkite druskos ir užvirkite.
7.
Įmeskite cukrinius žirnius į verdantį vandenį ir virkite vieną minutę.
8.
Nusausinkite, sumaišykite su sviestu ir patiekite dubenyje.
9.
Patiekite su virtomis bulvėmis ir citrinų sultimis pagardintomis daržovėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital