Citrininis varškės apkepas - purus ir minkštutis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Citrininis varškės apkepas
Citrininis varškės apkepas
Citrininis varškės apkepas
Citrininis varškės apkepas
Autorius apie receptą: Purus ir labai minkštas varškės apkepas su lengva citrinos gaidele.
Purus ir labai minkštas varškės apkepas su lengva citrinos gaidele.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas kreminės varškės ("President" ar panašios)
4 vienetai kiaušinių (didelių)
175 gramai manų kruopų
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
125 gramai sviesto
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius gerai išplakti.
2.
Išplaktus kiaušinius supilti į varškę, suberti cukrų, manus, ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir viską gerai išmaišyti. Įtarkuoti citrinos žievelę ir įspausti pusės citrinos sultis, išmaišyti.
3.
Tešlą sukrėsti į kepimo indą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie valandą.
4.
Prieš pjaustant atvėsinti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Grazu
2019-10-19 10:34
Skaniai labai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital