Citrininis sausainių tortas

AUTORIUS:
Dovilė B.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sausainių tortas
Autorius apie receptą: Man patinka, kad jo kepti nereikia, gaminasi greitai, o suvalgomas taip pat greitai bei gardžiai. Man patinka, kad jo kepti nereikia, gaminasi greitai, o suvalgomas taip pat greitai bei gardžiai. Dovilė B.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
540 gramų sausainių
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
450 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 vienetai citrinų
100 mililitrų pieno
2 saujos uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grietinėlę labai gerai išplakti. Supilti kondensuotą pieną, dviejų citrinų sultis, vienos citrinos žievelę ir dar paplakti.
2.
Sausainius merkti į pieną ir vieną šalia kito suguldyti į pasirinktą serviravimo lėkštę. Dėti sluoksnį citrininio kremo. Taip susluoksniuoti visus sausainius. Kremo turėtų likti apdengimui.
3.
Puošti mėgstamomis uogomis ir pastatyti į šaldytuvą bent 5 val, o geriausiai visai nakčiai. Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė B.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital