Citrininė silkė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Citrininė silkė
Autorius apie receptą: Silkė pagardinta citrinomis - tikrai neliks neįvertinta per šventes. Šią pikantišką silkę labai tinka tiekti su traškia duonele. Silkė pagardinta citrinomis - tikrai neliks neįvertinta per šventes. Šią pikantišką silkę labai tinka tiekti su traškia duonele. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų marinuotos silkės
150 mililitrų vandens
85 gramai cukraus (naudojome „Dansukker“ ekologišką „Panevėžio Plius“)
50 mililitrų acto 9%
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto citrinų sulčių
0.5 pundelio baziliko
0.5 pundelio petražolių
2 gramai juodųjų pipirų
2 gramai rausvųjų pipirų
2 gramai pankolio sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupkite žaliąją citriną. Supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į dubenį su išspaustomis citrinos sultimis ir silke.
2.
Dubenį sandariai uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuoti 24 valandas.
3.
Prikaistuvyje užvirkite actą, vandenį ir cukrų. Suberkite prieskonius ir palikite atvėsti.
4.
Nupilkite citrinos sultis, kuriose mirko silkė. Silkę su žaliųjų citrinų skiltelėmis sudėkite į šiltą švarų stiklainį.
5.
Silkę užpilkite atvėsusiu marinatu.
6.
Laikykite šaldytuve. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per 1–2 savaites.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital