Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba

AUTORIUS:
Rasa Surkevičiūtė-Belevičienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai mėsos
5 vienetai pomidorų
4 vienetai bulvių
4 vienetai svogūnų
4 vienetai paprikos
0.5 litro šviesaus alaus
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
šiek tiek kalendros (lapinės)
šiek tiek krapų
šiek tiek pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais, daržoves griežinėliais.
2.
Sluoksniais į puodą dėti mėsą, daržoves, pagardinti druska ir pipirais. Ant viršutinio sluoksnio sudėti smulkintus svogūnų laiškus, krapus, baziliką, pertražoles, kalendrą.
3.
Į puodą nepilti vandens, įpilti alų ir troškinti 2 - 3 valandas ant silpnos ugnies, uždengus dangčiu.
AUTORIUS: Rasa Surkevičiūtė-Belevičienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Aivaras
2024-01-07 05:40
Bulves daug vėliau sudėti reikia. ATSAKYTI
To Daliui
2023-12-09 10:25

jei vištos galva nesupratai kam šitoje sriuboje reikalingas alus, tai manau nesuprasi kam kiaušinienei reikalingas kiaušinis.... ATSAKYTI
Dalius
2023-07-03 13:42
Likom nesuprate kam tas alus. Nu liko alaus skonis troshkinyje. Megstam alu, bet kam jis reikalingas troshkinyje visishkai nesuprantama. Kazkoks visishkai nereikalingas 'pribambasas' tipo shashlyku marinavimas kefyre ar dar paskutinis mados klyksmas mineralinyje... Zozdiu, vanduo + kazkiek trintu pomidoru ar pomidoru pasta chia tinka nepalyginus geriau. ATSAKYTI
Fausta
2021-03-19 06:50
O kepant orkaitėje kokią temp reiktų rinktis, kad atitiktų viryklės mažą liepsną? Ar geriau nekeisti, jei rekomendacijos virti tai ir virti? Ačiū už atsakymą ATSAKYTI
Dainius
2020-11-14 13:42
Superinė sriuba. Tiesa prie jos dar valgėme marinuotus raudonus svogūnus ir paplotėlius , ir gamindamas įpyliau daugiau alaus nei rekomenduojama. Po 3 val. virimo aviena tirpo burnose ATSAKYTI
Erika
2020-09-23 03:21
prisvilo, o tik 2val. tepraejo, teko ismesti ATSAKYTI
Fu
2020-06-04 08:14
Prastas receptas! ATSAKYTI
Raimonda
2020-06-04 10:29
Kas nepavyko? ATSAKYTI
Bruslisss
2019-07-05 09:46
Tai kiek to alus reik ir kokio tamsaus sviesaus laipsniu. ATSAKYTI
Raminta
2019-07-05 10:56
Parašyta - 0.5 litro šviesaus alaus :) Puikiai tinka ir be laipsnių! ATSAKYTI
Paulė
2017-07-18 12:18
Gaminau vakar pietums ir manau ne kartą dar gaminsiu. ATSAKYTI
Vida
2017-07-18 17:26
Sociausia sriuba, kokia esu valgius. O ir skonis tikrai geras, kartosim! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital