Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba

AUTORIUS:
Rasa Surkevičiūtė-Belevičienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
Chašlama - skanioji armėniška tiršta mėsos sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai mėsos
5 vienetai pomidorų
4 vienetai bulvių
4 vienetai svogūnų
4 vienetai paprikos
0.5 litro šviesaus alaus
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
šiek tiek kalendros (lapinės)
šiek tiek krapų
šiek tiek pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais, daržoves griežinėliais.
2.
Sluoksniais į puodą dėti mėsą, daržoves, pagardinti druska ir pipirais. Ant viršutinio sluoksnio sudėti smulkintus svogūnų laiškus, krapus, baziliką, pertražoles, kalendrą.
3.
Į puodą nepilti vandens, įpilti alų ir troškinti 2 - 3 valandas ant silpnos ugnies, uždengus dangčiu.
AUTORIUS: Rasa Surkevičiūtė-Belevičienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Bruslisss
2019-07-05 09:46
Tai kiek to alus reik ir kokio tamsaus sviesaus laipsniu. ATSAKYTI
Raminta
2019-07-05 10:56
Parašyta - 0.5 litro šviesaus alaus :) Puikiai tinka ir be laipsnių! ATSAKYTI
Paulė
2017-07-18 12:18
Gaminau vakar pietums ir manau ne kartą dar gaminsiu. ATSAKYTI
Vida
2017-07-18 17:26
Sociausia sriuba, kokia esu valgius. O ir skonis tikrai geras, kartosim! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital