Česnakiniai šonkauliukai su medumi

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Česnakiniai šonkauliai su medumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
4 vienetai apelsinų
0.5 vieneto citrinų
6 skiltelės česnako
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai medaus
2 šaukšteliai malto imbiero
2 šaukšteliai maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelis džiovintas rozmarinas
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių (česnakinių, be druskos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Įtriname druska ir česnakiniu prieskonių mišiniu. Paliekame pasimarinuoti bent kelias valandas.
2.
Dedame į kepimo indą ir kepame įkaitintoje 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
3.
Dubenyje sumaišome pusės citrinos ir vieno apelsino sultis (galime įtarkuoti ir žievelės), trintas česnako skilteles, sojos padažą, medų, alyvuogių aliejų, rozmariną, paprikos ir imbiero miltelius. Likusius apelsinus supjaustome pusgriežineliais.
4.
Aptepame šiuo mišiniu šonkauliukus, sudedame pjaustytus apelsinus ir kepame dar apie 30 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital