Česnakiniai jautienos kąsneliai su padažu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakiniai jautienos kąsneliai su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai jautienos didkepsnių (naudojome „Feel the Beef“ kumpio didkepsnius)
4 skiltelės česnako
3 šaukštai sviesto
1 šaukštas sojos padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
pagal skonį čili dribsnių
Padažui:
5 šaukštai graikiško jogurto (arba grietinės)
2 šaukštai majonezo
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis krapų (šviežių)
1 šaukštelis petražolių (šviežių)
1/4 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis cukraus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gaminame „Ranch“ padažą: indelyje sumaišome visus ingredientus.
2.
Jautieną supjaustome maždaug 1 cm pločio kubeliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname sviestą, sudedame jautienos kubelius ir kepame apie 5 minutes kartas nuo karto apversdami gabalėlius. Labai svarbu, kad jautiena per daug nesiliestų, todėl kepti geriau kelias partijas.
4.
Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir kepiname viską dar minutę. Į keptuvę pilame sojų padažą, viską išmaišome.
5.
Jautienos kąsnelius patiekiame pabarstę šviežiomis petražolėmis ir čili dribsniais bei su paruoštu „Ranch“ padažu.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital