Čeburėkai

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Čeburėkai
Autorius apie receptą: Mano Sidabrinės linijos (toliau SL) pašnekovė - mėgsta gaminti ir net mokslus baigusi, bet taip niekada ir nedirbo darbo su maistu. Kai prieš 1,5 metų pradėjome bendrauti, nebuvo Mano Sidabrinės linijos (toliau SL) pašnekovė - mėgsta gaminti ir net mokslus baigusi, bet taip niekada ir nedirbo darbo su maistu. Kai prieš 1,5 metų pradėjome bendrauti, nebuvo lengva... ir radome, kaip ne tik pokalbius praturtinti, bet dar ir į pasimatymus virtualius vaikščiojom (abi gyvenam skirtinguose miestuose). Būdavo susitariame, ką gaminsime (čeburėkai, žagarėliai, spurgos, kibinai, obuolių pyragas ir pan.) išsikepame abi savo namuose savo susitartą skanėstą ir laukiam 15 val. su arbata, tada skanaujam, kas išėjo, gurkšnojam arbatą ir plepame, ką kaip darėm, kaip pavyko ir ką darysim kitą penktadienį... Tikrai smagus laiko leidimas ir kitokie pokalbiai. Čia mano pirmą kartą kepti čeburėkai, išvaizda tokia, kokia išėjo, o skonis tikrai priminė čeburėkus. Bet kiek džiaugsmo, kai klausi pašnekovės, o kaip tu darei, tikrai dėjai tiek, išbandysiu kitą kartą. Svarbiausia rasti, kas gali pradžiuginti. SL pašnekovės rekomenduoti čeburėkai. (...daugiau) Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kvietinių miltų
350 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
550 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus supilkime šiltą vandenį ir aliejų, suberkime druską, minkykime apie 10-15 min, kol tešla bus elastinga ir vientisa. Padėkime į dubenį, uždekime rankšuostuku ir palikime pastovėti, kol ruošime įdarą.
2.
Įdarui smulkiai supjaustome svogūną.
3.
Į faršą sudedame supjaustytą svogūną, beriame druską, pipirus, viską sumaišome.
4.
Iškočiojame plonai tešlą, išspaudžiame norimo dydžio apskritimą, į vidų dedame faršą, užlenkiame per pusę ir šakute suspaudžiame kraštelius.
5.
Kepame paruoštus čeburekus įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital