Burokėlių pyragas su sūrio kremu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių pyragas su sūrio kremu
Autorius apie receptą: Gardus, drėgnas pyragas, pagardintas burokėliais ir graikiniais riešutais. Pyragas puošiamas skaniu, švelniu, nuostabios auksinės spalvos šafranų kremu. Gardus, drėgnas pyragas, pagardintas burokėliais ir graikiniais riešutais. Pyragas puošiamas skaniu, švelniu, nuostabios auksinės spalvos šafranų kremu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 šaukštelio muskato (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai malto kardamono (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštas cinamono (naudojome "Santa Maria")
400 gramų kvietinių miltų
350 mililitrų cukraus
0.5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome "Santa Maria")
350 mililitrų rapsų aliejaus
3 vienetai kiaušinių
300 mililitrų burokėlių (tarkuotų)
300 mililitrų graikinių riešutų
Kremui:
0.5 gramo šafrano (naudojome "Santa Maria")
200 gramų kreminio sūrio
150 mililitrų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
2.
Apskritą maždaug 24 cm skersmens kepimo formą su nuimamuoju apvadu patepkite riebalais ir miltais.
3.
Sumaišykite sausus pyrago tešlos ingredientus.
4.
Sutarkuokite burokėlius ir susmulkinkite graikinius riešutus.
5.
Sumaišykite aliejų ir kiaušinius iki vientisos masės, supilkite į miltus. Sudėkite burokėlius, graikinius riešutus. Supilkite tešlą į kepimo formą.
6.
Kepkite pyragą orkaitės viduryje maždaug 45 minutes. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti formoje, tada nuimkite apvadą.
7.
Elektriniu plaktuvu sumaišykite sūrio kremą, cukraus pudrą ir šafranus.
8.
Pyragui atvėsus ant jo užtepkite kremą.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital