Autorius apie receptą:
Visiems žinoma ir įprasta burokėlių mišrainė. Tikrai nenustebinsiu nieko. Tik šį kartą aš ją ruošiau su raugintais burokėliais ir daržoves kepinau su šalto spaudimo
Visiems žinoma ir įprasta burokėlių mišrainė. Tikrai nenustebinsiu nieko. Tik šį kartą aš ją ruošiau su raugintais burokėliais ir daržoves kepinau su šalto spaudimo saulėgrąžų aliejumi. Jis suteikė tokį neįprastą ir malonų gomuriui prieskonį. Jei tokio aliejaus neturite ar tiesiog nemėgstate daržoves kepinkite su jums patinkančiu aliejumi. O mišrainei drąsiai naudokite virtus ar marinuotus burokėlius. Aš naudoju savo raugtus ir niekaip jų neatsivalgau.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą