Burokelių gira

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burokelių gira
Autorius apie receptą: Benaršant tarp ukrainietiškų patiekalų receptų pastebėjau, kad jau ką, bet burokėlius jie tikrai mėgsta. Nuostabi daržovė, iš kurios galima ne tik barščius išvirti. Benaršant tarp ukrainietiškų patiekalų receptų pastebėjau, kad jau ką, bet burokėlius jie tikrai mėgsta. Nuostabi daržovė, iš kurios galima ne tik barščius išvirti. Kviečiu pasigaminti burokėlių giros. Vos keli ingredientai, gaminimo vos 5 minutės ir po kelių dienų ragaujate ne tik skanų, bet ir naudingą gėrimą. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų burokėlių
200 gramų cukraus
pagal poreikį vandens (virinto, šalto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Burokėlius nuplaukite ir nulupkite, tada supjaustykite mažais kubeliais. Paimkite stiklainį ir užpildykite 2/3 tūrio.
2.
Į stiklainį berkite cukrų ir užpilkite atšaldytu virintu vandeniu, kad burokėlius apsemtų 3-5 cm. Stiklainis neturi būti pilnas, reikia palikti vietos girai fermentuotis. Kai ant paviršiaus atsiranda burbuliukų, tai rodo, kad fermentacijos procesas baigėsi. Stiklainį uždenkite 4 kartus sluoksniais perlenkta marle ir palikite tamsioje vietoje 3-4 dienas (arba iki giros viršuje ims atsirasti burbuliukų).
3.
Paruoštą girą laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital