Burokėliai su grybų įdaru

AUTORIUS:
Leticija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Burokėliai su grybų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 burokėliai
300 g sūdytų grybų
З morkos
1 svogūnas
З šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai pomidorų pastos
1 stiklinė grietinės
juodųjų maltų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius išvirkite (rekomenduojama pasūdytame vandenyje), nulupkite, išskobkite vidų, palikdami 5 mm storio sieneles.
Svogūną ir morkas smulkiai supjaustykite, truputį apkepkite aliejuje, supilkite pomidorų pastą, susmulkintus grybus ir burokėlių minkštimą, pasūdykite, įdėkite pipirų ir troškinkite 15 minučių.
Užpildykite burokėlius paruoštu faršu, užpilkite grietine ir kepkite 25 minutes 220 С orkaitėje.
Patiekite pabarstę žalumynais.
Pagaminimo laikas: 40 min.
AUTORIUS: Leticija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital