Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais
Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais
Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais
Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais
Bulvių užkepėlė su mėsos kukuliukais
Autorius apie receptą: Soti, labai skani, pikantiška užkepėlė, kuriai sunku atsispirti. Patiks visai šeimai! Skanaus. Soti, labai skani, pikantiška užkepėlė, kuriai sunku atsispirti. Patiks visai šeimai! Skanaus. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas bulvių
200 gramų vyšninių pomidorų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas morkų (didelės)
3 skiltelės česnako
5 šaukštai majonezo
3 šaukštai manų kruopų
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis ciberžolės
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal poreikį aliejaus
Kukuliams:
500 gramų kiaulienos faršo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną, česnaką, burokine tarka sutarkuoti morką.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti paruoštas daržoves, pakepinti ant vidutinės kaitros, tuomet berti ciberžolę, gerai išmaišyti, išjungti kaitrą ir atvėsinti.
3.
Bulves nuskusti, sutarkuoti burokine tarka, dėti majonezą, garstyčias, berti manų kruopas, druską, pipirus, petražoles, krapus, įmušti kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Tuomet sudėti keptas daržoves ir dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Kepimo indą sutepti aliejumi ir sudėti paruoštą masę.
5.
Į dubenį dėti faršą, berti druską, pipirus, gerai išmaišyti. Iš faršo rankomis suformuoti nedidelius kukuliukus.
6.
Ant bulvių masės viršaus išdėlioti paruoštus mėsos kukuliukus ir pomidorus.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 50 minutes.
Patarimai:
Ruošiant mėsos kukulius į mėsos masę galima įdėti susmulkintus svogūną, česnakų, piene pamirkytą batono riekelę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital