Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje.
Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų.
Bulvių patiekalas paruoštas!
O kur dėti sultinį?
Kiek laiko kepti?
Kapotas kiaušinjs tai virtas? Recepte du kiaušiniai - virtas ir žalias?
Tokiame paprastame recepte tiek daug neaiškumų
ATSAKYTI