Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
200 g obuolių (Obuolys)
30 g sviesto
2 kiaušiniai
50 g miltų
3 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
60 g maltų džiūvėsėlių
aliejaus kepimui
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.