Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
240 gramų ZIGMO KLASIKINĖS silkių filė aliejuje, silpnai sūdytos
30 gramų ančiuvių
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai sviesto
10 vienetų alyvuogių kalamata
100 gramų kietojo sūrio
1 šaukštas graikinių riešutų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
2.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
3.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
4.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital