Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
240 gramų zigmo klasikinės silpnai sūdyta silkių filė
30 gramų ančiuvių
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai sviesto
10 vienetų alyvuogių kalamata
100 gramų kietojo sūrio
1 šaukštas graikinių riešutų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
2.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
3.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
4.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis