Bulvinis pyragas su vyno kremu

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Bulvinis pyragas su vyno kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g mažų miltingų bulvių
150 g miltinio cukraus
5 kiaušinių tryniai
5 kiaušinių baltymai
1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės
druskos
1 šaukštelis romo
25 g manų kruopų
sviesto
džiūvėsėlių
žiupsnelis miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti, nulupti, sugrūsti, uždengti drobule ir atvėsinti.
Miltinį cukrų, trynius, citrinos žievelę, druska ir romą išsukti iki kremo konsistencijos. Suberti manų kruopas, suversti sugrūstas bulves ir gerai išminkyti.
Kepimo formą iškloti aliuminio folija, kraštus gerai išlyginti, ištepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir atšaldyti.
Baltymus išplakti iki standumo, įmaišyti į paruoštą tešlą. Tešlą sukrėsti i formą, viršų išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti pyragą uždengti kepimo popieriumi, kad neapsviltų.
Kepti 20 - 30 minučių, 175 C.
AUTORIUS: Roberta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital