Traškios brokolių salotos su sūriu

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios brokolių salotos su sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Itin paprastos, tačiau be galo skanios ir maloniai traškios salotos. Šoninė suteiks puikiai subalansuoto sūrumo, o sūriai pikantiškumo! Itin paprastos, tačiau be galo skanios ir maloniai traškios salotos. Šoninė suteiks puikiai subalansuoto sūrumo, o sūriai pikantiškumo! Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto brokolių (vidutinio)
100 gramų fermentinio sūrio (arba kito mėgiamo)
100 gramų čederio sūrio (galima keisti fermentiniu ar kitu)
5 vienetai šaltai rūkytos šoninės (naudojau plonomis juostelėmis pjaustytą)
2 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinti keptuvę, sudėti šoninę, kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių ir taps traškesnė.
2.
Į lėkštę patiesti popietinio rankšluosčio, sudėti keptą šoninę, kad įsigertų riebalų perteklius. Tuomet pasmulkinti.
3.
Brokolį supjaustyti smulkiais žiedynais, fermentinį ir čederio sūrius sutarkuoti, viską sudėti į dubenį.
4.
Į dubenį su ingredientais dėti majonezą, dėti šoninę, įspausti česnako ir viską gerai išmaišyti.
Patarimai:
Jei norisi lengviau, majonezą galima keisti natūraliu jogurtu, grietine arba naudoti šaukštą majonezo, šaukštą jogurto.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital