Briuselio kopūstai šoninės ir sūrio padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Briuselio kopūstai šoninės ir sūrio padaže
Briuselio kopūstai šoninės ir sūrio padaže
Briuselio kopūstai šoninės ir sūrio padaže
Autorius apie receptą: Briuseliukai grietinėlės, šoninės ir kietojo sūrio padaže. Dar vienas gardus ir sotus būdas briuselio kopūstams paruošti! Taip paruošti jie patiks net ir tiems, kurie, būna, Briuseliukai grietinėlės, šoninės ir kietojo sūrio padaže. Dar vienas gardus ir sotus būdas briuselio kopūstams paruošti! Taip paruošti jie patiks net ir tiems, kurie, būna, raukosi vien pavadinimą išgirdę. Tiks prie visko - mėsos, žuvies, paukštienos arba šiaip kabliuoti šaukštu iš keptuvės, kai tiesiog neis atsilaikyti. (...daugiau) Simona, yes_its_keto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų briuselio kopūstų
200 mililitrų grietinėlės
130 gramų rūkytos šoninės
80 gramų kietojo sūrio
3 skiltelės česnako
2 šaukštai garstyčių
1 žiupsnelis muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susitvarkome briuselio kopūstus - nupjauname kotelius, nuimame išorinius lapelius ir 4-5 minutes paverdame sūdytame vandenyje. Nepervirkite, mums reikia, kad jie tik šiek tiek suminkštėtų ir įgautų spalvą.
2.
Per tą laiką ant sviesto pasikepiname smulkiai pjaustytą šoninę iki norimo traškumo. Į šoninę dedame apvirtus kopūstus ir dar minutę-dvi pakepiname.
3.
Smaišome grietinėlę su garstyčiomis, išspaustu česnaku, druska, pipirais, muskatu ir 40 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio. Užpilame mišiniu briuselio kopūstus, viską sudedame į kepimui skirtą formą, ant viršaus dar pabarstome likusį sūrį.
4.
Kepame įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Daugiau keto draugiškų Simonos receptų ir mitybos patarimų rasite jos tinklaraštyje bei knygoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital