Autorius apie receptą:
Kas gali būti skaniau vasarą už naminį braškių limonadą su ledukais? Tik limonadas ir maudynės. Atėjo tikra, karšta vasara. Mes šiandien jau atidarėm maudymosi sezoną. Taip
Kas gali būti skaniau vasarą už naminį braškių limonadą su ledukais? Tik limonadas ir maudynės. Atėjo tikra, karšta vasara. Mes šiandien jau atidarėm maudymosi sezoną. Taip gera džiaugtis šiltomis dienomis, kaitriais saulės spinduliais, vis labiau šylančiu ežerėlio vandeniu, ryškiai žydru dangumi. O ko gi reikia daugiau? Tik noro visa tuo džiaugtis ir tą pastebėti. Džiaukimės vasara, tokia kokia ji yra. Kartais karšta, kartais lietinga, kartais vėsi, tokia nenuspėjama ir nerūpestinga. Džiaukimės gyvenimu ir nenustokim svajoti!!! Recepto šaltinis: www.beatosvirtuve.lt
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras
vandens
250 gramų
rabarbarų
150 gramų
braškių
130 gramų
cukraus
1 vienetas
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilame vandenį, sudedame nuluptus ir stambiais gabaliukais supjaustytus rabarbarus, cukrų bei citrinos žievelę. Paverdame apie 10 min. arba kol cukrus ištirps, o rabarbarai suminkštės.
Atvėsiname ir perkošiame limonadą per sietelį. Paspausdami gerai išsunkiame tirščius – ten slypi visa spalva ir skonis. Tirščius išmetame. Pagardiname limonadą šlakeliu citrinos sulčių. Patiekiant pagardiname braškių gabaliukais ar mėtos lapeliais, ledukais.