Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
1 vienetas | biskvito (pirktinio arba naminio, žr. patarimus) | |
Pertepimui: | ||
pagal poreikį | kondensuoto pieno, saldinto (nebūtina) | |
1 sluoksnis: | ||
800 gramų | braškių (galima naudoti šaldytas) | |
80 mililitrų | vandens | |
50 gramų | cukraus pudros | |
25 gramai | želatinos | |
2 sluoksnis: | ||
400 mililitrų | grietinės, 30% riebumo | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
100 gramų | cukraus pudros | |
80 mililitrų | vandens | |
25 gramai | želatinos | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
3 sluoksnis: | ||
400 mililitrų | vandens (karšto) | |
300 gramų | braškių | |
77 gramai | braškių želė (1 pakelio) |