Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 braškių su koteliais
100 g balto šokolado, susmulkinto
100 g tamsaus šokolado, susmulkinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltą šokoladą ištirpinti mikrobangų krosnelėje arba ant garų.
Braškes po vieną merkti į baltą šokoladą ir dėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos.
Baltu šokoladu aplietas braškes įstatyti kelioms minutėms į šaldytuvą, kad sukietėtų.
Kai baltas šokoladas sukietės, ištirpinti tamsųjį šokoladą.
Braškes po vieną merkti į skystą tamsųjį šokoladą, pirmiausiai vieną šonelį, po to – kitą.
Plonu teptuku nupiešti varlytę ir sagutes. Braškes palikti šaltai, kad šokoladas pilnai sukietėtų.
Pagal Café Fernando receptą.