Brandintas kalėdinis pyragas su romu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Brandintas kalėdinis pyragas su romu
Brandintas kalėdinis pyragas su romu
Brandintas kalėdinis pyragas su romu
Brandintas kalėdinis pyragas su romu
Autorius apie receptą: Kalėdos tai metas, kai vyksta stebuklai. Dažnai juos kuriame mes patys: šypsenomis, gerais darbais arba skanėstais! Kalėdos tai metas, kai vyksta stebuklai. Dažnai juos kuriame mes patys: šypsenomis, gerais darbais arba skanėstais! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų džiovintų vaisių
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
3 vienetai kiaušinių
125 gramai rudojo lipnaus cukraus
60 mililitrų romo
50 gramų cukraus
25 gramai migdolų
1 gabalėlis imbiero (mažo)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/3 šaukštelio maltų gvazdikėlių
Sulaistymui:
pagal poreikį romo
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
šiek tiek kvietinių miltų (formai pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Džiovintus vaisius ir riešutus susmulkinti ir sudėti į dubenį. Įberti maltų gvazdikėlių, įtarkuoti imbiero, užpilti romu, gerai išmaišyti ir palikti per naktį.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
3.
Sviestą išsukti kartu su baltu cukrumi elektriniu plakikliu iki purios masės. Suberti rudąjį cukrų ir dar kartą išsukti. Įmušti kiaušinius ir viską gerai išplakti. Suberti miltų mišinį ir dar kartą viską išplakti iki vientisos konsistencijos masės. Sudėti marinuotus vaisius ir riešutus ir išmaišyti. Tešla turi būti tiršta ir drimbanti nuo šaukšto.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti kraštus miltais. Sudėti tešlą, išlyginti paviršių.
5.
Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val.
6.
Iškepusį pyragą atvėsinti per naktį. Laikyti spintelėje 1 mėnesį, kartą per savaitę laistyti keliais šaukstais romo. Laikyti sandariai suvyniota.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital