Blyneliai su obuoliais ir bananais

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Blyneliai su obuoliais ir bananais
Blyneliai su obuoliais ir bananais
Blyneliai su obuoliais ir bananais
Autorius apie receptą: Greitiems ir sotiems pusryčiams puikiai tiks išsikepti šiuos blynelius. Paruošti visiškai nesudėtinga, o yra neatsivalgomi. Obuolių rūgštelė suteikia puikų gaivumą. Greitiems ir sotiems pusryčiams puikiai tiks išsikepti šiuos blynelius. Paruošti visiškai nesudėtinga, o yra neatsivalgomi. Obuolių rūgštelė suteikia puikų gaivumą. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų pieno
pagal poreikį kvietinių miltų
50 mililitrų vandens
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
2 vienetai bananų
1 vienetas obuolių (rūgštesnio)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolį ir bananus nulupame. Supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
3.
Trynius išplakame su cukrumi. Pilame vandens ir išplakame. Supilame pieną, išmaišome.
4.
Įsijojame miltus - jų dedame tiek, kad tešla būtų daugmaž grietinės tirštumo.
5.
Obuolius ir bananus įmaišome į tešlą.
6.
Atskirai iki standumo išplakame kiaušinių baltymus. Atsargiai įmaišome į tešlą.
7.
Keptuvėje įkaitiname aliejaus (arba sviesto).
8.
Šaukštu dedame tešlos formuodami blynelius. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
9.
Patiekdami galime pabarstyti cukraus pudra ir pagardinti mėgiama uogiene.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital