Išplakti kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišyti mieles, sviestą, miltus ir jogurtą.
Tešlą palikti 1-1,5 val.
Susmulkinti obuolius.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir suberti obuolius, cukrų, čiobrelius. Kaitinti nuolat maišant apie 5 minutes.
Į šiek tiek pravėsusį įdarą įmaišyti citrinos sultis ir brendį.
Iš tešlos kepti lietinius kaip įprasta, per visą keptuvės plotį.
Įdarą galima dėti ant blynų ir susukti arba patiekti šalia blynų kaip obuolių padažą.
Skanaus
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)