Blyneliai su grybais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Blyneliai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Vanduo, pusė, 0.5 stiklinės
Aliejus, 4 šaukštai
Grybai, virti, 125 gramai
Svogūnai, 0.5 vieneto
Sviestas, 1 šaukštelis
Džiūvėsėliai, 0.5 šaukšto
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai: 2 šaukštai kvietinių miltų, pusė stiklinės vandens, šaukštelis riebalų, truputis druskos. Įdarui: 125 g virtų grybų pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis druskos ir pipirų. Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami vienas- du lietiniai, kurie patepami po 1- 2 šaukštus įdaro. Blyneliai susukami voleliais ir pakepinami riebaluose. Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų ir baigiama kepti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Goda
2009-08-14 11:57
niam, niam... :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital