Blyneliai su apelsininiu kremu

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Blyneliai su apelsininiu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 apelsinų sultys
4 vnt. kiaušinių
0,5 arb. šaukštelis druskos
100 g sviesto
Kremui reikės:
100 g cukraus
2 - 3 valg. šaukštas miltų
1 stiklinės pieno
1 stiklinės vandens
3 valg. šaukštas lydyto sviesto
1 pakelio vanilinio cukraus
200 g grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Blynelių ruošimas: baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išplakame su pienu, druska, cukrumi ir persijotais miltais. Viską gerai išmaišome. Paskiausiai supilame vandenį, pridedame sviesto, viską gerai išmaišome. Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose.

Kol kepa blyneliai pasiruošiame padažą. Keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.Maišant po truputį supilkite išspaustas apelsinų sultis, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Paskiausiai įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies. Patiekite su iškeptais blyneliais, papuoškite plakta.

 

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital