Suplakite kiaušinius, pridėkite šiek tiek cukraus, miltų, supikite ištirpintą sviestą, maišykite tešlą ir pilkite pieną.
Kepkite kaip įprastai kepame lietinius blynus. Jei keptuvė geru paviršiumi, aliejaus ar margarino keptuvei ištepti nereikia. Blynai neturėtų svilti ar lipti.
Paruošime tris komponentus:
1. Nulupkite kivi vaisius ir supjaustykite juostelėmis.
2. Aguonas užpilame nedideliu kiekiu verdančio vandens ir išmaišome su cukrumi.
3. Iš vyšnių išimame kauliukus.
Paruoškite grietinės želė:
Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens. Pridėkite šiek tiek cukraus, gerai išmaišykite.
pusę puodelio grietinės įpilkite cukraus, išmaišykite ir supilkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
Į tris blynus įvyniojame tris komponentus.
Ketvirtas blynas apjungia mūsų tris blynus su įdarais ir grietinėlės želė.
Susuktus blynus reikėtų palaikyti šaldytuve bent 1 valandą.
Gero apetito!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)