Autorius apie receptą:
Vakar valgėte ryžių košę ir liko? Nesinori išmesti, bet ir suvalgyti likučiui namuose savanorių nerasta? Labai pažįstama situacija, pas mus irgi taip būna, todėl mėginu
Vakar valgėte ryžių košę ir liko? Nesinori išmesti, bet ir suvalgyti likučiui namuose savanorių nerasta? Labai pažįstama situacija, pas mus irgi taip būna, todėl mėginu pasitelkti fantaziją ir panaudoti likučius išradingai, kad būtų visiems skanu.
(...daugiau)(...mažiau)
Asta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
ryžių
(košė)
200 gramų
kvietinių miltų
3 vienetai
kiaušinių
150 mililitrų
pieno
1 vienetas
bananų
pagal skonį
vanilinio cukraus
šiek tiek
malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atskiriame kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Sutriname bananą, jį sumaišome su ryžių koše, dedame kiaušinio trynius, pilame pieną, beriame vanilinį cukrų, kardamoną, miltus ir gerai išmaišome.
3.
Kiaušinio baltymus išplakame iki standumo ir atsargiai įmaišome į tešlą.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Valgome su uogiene, grietine ar kitais mėgstamais priedais.