Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušinių (M dydžio) | |
90 gramų | kvietinių miltų | |
80 gramų | cukraus | |
2 šaukštai | vandens (šilto) | |
2 šaukštai | aliejaus (bekvapio arba ištirpinto ir atvėsinto sviesto) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių (nubraukto) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal skonį | vanilės | |
Kremui: | ||
180 gramų | balto šokolado | |
170 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
150 gramų | kreminio sūrio (Filadelfijos tipo) | |
pagal skonį | vanilės | |
Įdarui: | ||
pagal poreikį | mėlynių uogienės (arba kitokios) | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | juodojo šokolado (ištirpinto, nebūtina) | |
pagal poreikį | balto šokolado (drožlių, nebūtina) |