Biskvitinis kapučino skonio tortas su maskarponės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Biskvitinis kapučino skonio tortas su maskarponės kremu
Biskvitinis kapučino skonio tortas su maskarponės kremu
Biskvitinis kapučino skonio tortas su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Galiu pasakyti trumpai apie jį - SUPERINIS ! Labai visiems patiko. Tikrai darysiu dar ne vieną kartą ir šonus papuosti galima gražiai. Ši kartą aš nepuošiau , nes jis keliavo torto Galiu pasakyti trumpai apie jį - SUPERINIS ! Labai visiems patiko. Tikrai darysiu dar ne vieną kartą ir šonus papuosti galima gražiai. Ši kartą aš nepuošiau , nes jis keliavo torto formoje į šventės vietą. Naudojau 22 centimetrų skersmens formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
180 gramų miltų
120 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
100 gramų sviesto
100 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (be kaupo)
Kremui:
100 mililitrų vandens (karšto, virinto)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų varškės
150 gramų cukraus
4 šaukštai kapučino miltelių
10 gramų želatinos
Sulaistymui:
50 mililitrų kapučino (naudojau vanilinį)
Papuošimui:
šiek tiek kakavos
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi apie 3 - 4 minutes. Supilti pieną, ištirpintą ir atvėsintą sviestą bei persijotus miltus, sumaišytus su kepimo miteliais.
2.
Viską gerai išmaišyti ir supilti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi. Popierių ištepti aliejumi, kraštus irgi. Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes. Smeigtuku patikrinti, ar biskvitas iškepė. Išėmus iš orkaitės palikti formoje, kad atvėstų. Visiškai atvėsusį perpjauti į 3 arba 4 dalis.
3.
Kremui į karštą vandenį sudėti kapučino miltelius ir želatiną, gerai išmaišyti, kad ištirptų arba šiek tiek pakaitinti ir palikti atvėsti.
4.
Maskarponę, varškę, jogurtą ir cukrų gerai išplakti, įmaišyti atvėsusį kapučiną su želatina.
5.
Grietinėlę atskirai išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į kremą. Palikti trumpam šaldytuve, kad kremas šiek tiek sutirštėtų.
6.
Į torto formą dėti vieną sluoksnį biskvito, jį apšlakstyti kapučinu, užpilti kremo, vėl dėti biskvitą, vėl kapučinu ir t.t. Ant torto viršaus užpilti likusį kremą ir dėti į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų.
7.
Išėmus tortą iš formos pabarstyti kakava ir papuošti uogomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Lina
2019-03-14 21:25
Kava sorry ATSAKYTI
Lina
2019-03-14 21:25
Kaip atrodo kapacino milteliai, cia kapucino lava gal ??? ATSAKYTI
Greta
2019-03-15 10:47
Parduotuvėse prie tirpios kavos būna Cappuccino tirpi kava, tai čia jos milteliai :) ATSAKYTI
Genute
2018-10-16 09:36
Kokio skersmens formai sis receptas? ATSAKYTI
Angelė
2018-10-16 14:50
Aprašymo pabaigoje Andželika parašiusi, kad tortas 22 cm skersmens :) ATSAKYTI
Jurgita
2018-04-20 11:40
Labai skanus ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital