Biskvitiniai sausainiai - paukšteliai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 35
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitiniai sausainiai - paukšteliai
Autorius apie receptą: Visas grožis paprastume. Naudojama tešla kaip ir biskvitiniams grybukams. Visas grožis paprastume. Naudojama tešla kaip ir biskvitiniams grybukams. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 35
400 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės, 30% riebumo
200 gramų cukraus
150 gramų sviesto (tirpinto)
5 gramai vanilinio cukraus
5 gramai kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus su kepimo milteliais persijoti.
2.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dėti grietinę, išmaišyti. Suberti miltų mišinį, įmaišyti šaukštu į kiaušinių masę. Tada supilti sviestą ir išmaišyti.
3.
Keptuvę sutepti aliejumi ir gerai įkaitinti. Tešlą į formeles geriau dėti konditeriniu maišu, tešlos dėkite tiek, kad tilptų į formelę, nereikia, kad būtų virš, nes tada iš formos išeis daug. Kai užpildote formą tešla, uždarykite keptuvę ir kepkite ant vidutinės kaitros porą minučių, vis vartant keptuvę (kas 10-15 sek).
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital